Sfaturi pentru a preveni acneea

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să găsească cele mai bune metode pentru a trata acnee și pentru a elimina acnee, puncte negre și barritos, în plus, ele sunt cea mai bună opțiune pentru a obține o sănătate mai bună.

Cauzele de acnee

Este dificil de a determina cauzele de foto1acnee. Dar unele studii au constatat că secreția glandelor sebacee este motivul principal pentru a provoca cele mai multe losbrotes acnee.

Discuri foliculii de o combinație de foliculii de par si glandele sebacee ale pielii. O excepție o constituie suprafața palme și tălpi, discuri pilosabaceous sunt situate în țesutul pielii de pe tot corpul. Sunt lideri de a secreta o substanta uleioasa, cunoscut sub numele de sebum.

Cu toate acestea, din cauza mai multor factori (tulburări hormonale, de exemplu, stresul și starea naturală a pielii): ulei poate fi cauzată de a produce mai mult sebum decat de obicei. Când se întâmplă acest lucru, excesul de ulei capac porii pielii noastre. Acest lucru duce la infecții bacteriene și stimulează o reacție a sistemului imunitar. Acest lucru duce la ceea ce este considerat inflamație, apar cosuri.

Ce skin-uri afectate

Acneea poate ataca orice tip de piele. Piei, că au mai multe grăsimi, mai expuse. Pielea uscata, pe de altă parte, este mult mai receptivi să apară muguri în timpul iernii. De obicei, orice tip de piele este predispus la acnee, dar acestea diferă în funcție de severitate după tipul de piele pe care le avem.

În prezent, acneea nu este încă pe deplin vindecat, dar poate fi tratată prin diferite metode de îngrijire a pielii. Mulți sunt în căutarea de ajutor pentru medicamente de actualitate, care se aplică pe suprafața pielii. Cu toate acestea, utilizarea utilizarea de produse pentru pielpuede elimina cosuri si puncte negre, dar nu au nici un efect asupra excesul de sebum este produs.

Sfaturi pentru a trata acneea

Cu toate acestea, pentru prevenirea și tratamentul acestei boli, pe piele, cel mai bine este să se aplice 8 sfaturi, următoarele:

 1. O dieta sanatoasa

O dietă sănătoasă și echilibrată trebuie să fie primară. Astfel, ingestia de alimente ar trebui să includă toate elementele nutritive necesare organismului pentru o activitate eficientă.

 1. Pentru a evita deshidratarea

Bea multe lichide: apa, sucuri naturale. Pentru a reduce consumul de băuturi carbogazoase ar putea fi util pentru a vă ajuta în tratamentul de acnee și pentru a preveni apariția produsă de un exces de toxine.

 1. Evitați cosmetice

Nu este recomandat să folosiți orice fel de machiaj, atunci când suferiți de acnee, pentru a evita ca acest lucru poate afecta mai mult de o problemă, chiar și substanțe chimice, sau cosméticoscaducados pot duce la infecții pe piele.

 1. Grija pentru igiena

Încercați să fața ta o spală cu săpun delicat și apă. Cu acest lucru este făcut de îndepărtare a murdăriei, precum și de a elimina blocajele în porii pielii, care pot reprezenta un amestec de celule moarte ale pielii, bacterii și sebum intarit. Deși murdăria nu este de fapt cauza de acnee, poate contribui la infecții spate prin interacțiunea acestuia cu particule solide de piele și de particule și ulei extra în piele.

 1. Utilizarea de curățare a pielii

Utilizați șervețele negative, care pot conține una sau o combinație din următoarele ingrediente: acid salicilic, sulf și peroxid de benzoil pentru a elimina excesul de ulei. Un alt mod de a minimiza prezența de ulei extra pielea se spală fața cu apă caldă, decât vă puteți descurca.

foto2

 1. Pentru a evita deteriorarea scrubs

Minimiza utilizarea de curățare și utilizare a obiectelor de îngrijire a pielii acnee, care exfolian ușor. Nu frecati energic zonele afectate.

 1. Evita infecții

În cazul în care mâinile murdare, ar trebui să abstenerte atinge fata ta, deoarece acest lucru poate fi un factor de risc mult, deoarece poate infecta rana de la acnee și duce la faptul că pielea ta va rămâne cicatrici de acnee.

 1. Evitați contactul cu parul

Dacă aveți părul lung, încercați să lega parul, pentru a sta departe de persoana. Acest lucru este util mai ales în cazul în care vremea este caldă și tu ai fost transpirație, pentru că astfel perjudicas sănătatea pielii și poate duce chiar la apariția de acnee, mai ales dacă aveți tenul gras.

Măsuri de îngrijire a pielii de prevenire este la fel de important ca tratamentul de acnee în sine. Cu un avertisment, cel puțin, știi, cum de a garanta că problema ta acneea nu trece și se aplică pe zona infectate mai mult.

Alimente care pot provoca acnee

Una dintre bolile de piele cele mai comune este de acnee. Motive pentru apariția lor sunt multe, dar cel mai adesea asociate cu schimbarile hormonale, bacterii, excesul de grasime, de stres și de transpirație. Dar există obiceiuri care mai de care mai inofensiv, acest lucru poate duce la răspândirea de comedoane, nu numai pe fata, dar si pe gat si spate.

Acesta este alimentat. Malnutriția afectează sănătatea, dar, de asemenea, aspectul, în special a pielii. El spune că tot ceea ce mâncăm se reflectă la exterior și este cea mai corectă, că am auzit pana acum. Sau este că nu ai observat, cum suferă pielea ta, atunci când depășiți consumul de grăsimi și zahăr?

Nu numai pot să apară acnee, roșeață, inflamație și erupții cutanate, care pot degenera în neplacute puncte negre sau noroi. Vestea bună este că există o soluție. Pentru a reduce consumul de următoarele produse trebuie să o mare parte din drum umblat și este una dintre cele mai sigure metode de tratament pentru acnee, sau, mai bine, pentru a preveni.

6 alimente care ar trebui evitate

 1. Zahăr: dulciuri și tot ce conține zahăr în exces este dăunător pentru piele și a organismului în general. Nivelurile glicemiei se ridică și energie, scade. Nu uitați că zahărul are tendința de a transforma în grăsime și curge spre exterior în formă de comedoane. Dacă puteți evita mult mai bine.
 2. Trans-grăsimi: digestion este mult mai lent decât grăsimi naturale. Produse alimentare care conțin cele mai nocive margarina, deoarece produce picturi mari de inflamație, și, desigur, cei care sufera de acnee.
 3. Pâine albă: Chiar dacă credeți că nu doare, te înșeli. Făină și paste făinoase, de asemenea, provoacă umflarea. Se transformă în zahăr, și apoi în grăsime. Nu a numit o dieta, dacă nu vrei, dar sustitúyelos pentru pâine, care oferă fibre și stimulează procesele digestive.
 4. Produse lactate: Brânzeturi, lapte, iaurt și tot ce conține produse lactate, de obicei, duce la inflamație severă. Dacă vă place, alegeți descremados și nu numai că ai grijă de fata ta de la apariția de acnee, dar și silueta.
 5. Alcool: în Cazul în care consumul mic nu este un dezavantaj, dar excesul este periculos pentru aproape toate organele corpului. Pe fata, nu numai că provoacă acnee, edeme, iar ridurile și petele, așa că gândiți-vă, înainte de a accepta sau de a continua acest obicei neplăcut.
 6. Friptură de mișcare: în loc de unt, foloseste apa pentru gatit. Legume sau legume fierte la abur sunt mult mai sănătoși, și concentrația de grăsime este nul.

Dacă urmați aceste sfaturi, cu siguranță, să atingi pielea mai curată și fără prezența de acnee.